Galaxy Note10 ar putea fi primul flagship Samsung cu sistem quad camera

26.02.2019
Galaxy Note10 ar putea fi primul flagship Samsung cu sistem quad camera

Cu lansarea Galaxy Fold deja lăsată în urmă, este momentul ca zvonurile să se concentreze pe următorul flagship Samsung, Galaxy Note 10.

Note10 este primul model Galaxy Note lăsat fără cifra zero în numele de model, formula SM-N975F putând indica pregătirea mai multor ediţii Note 10. Adresat utilizatorilor avansaţi, Galaxy Note 10 nu poate fi lăsat fără conectivitate 5G, disponibilă măcar ca dotare opţională.

Între timp, informaţii obţinute din surse neoficiale arată că Samsung va echipa Galaxy Note 10 cu patru camere foto la parea din spate. Putem doar specula cum anume sunt acestea folosite, însă cu siguranţă printre modurile de fotografiere suportate se va număra cel wide-angle şi telephoto (zoom optic).

Galaxy Note10 este aşteptat să aibă aceeaşi rată de aspect 19.5:9 ca şi modelul anterior, însă ecranul cu diagonală crescută la 6.66” va oferi cu aproximativ 8% mai mult spaţiu de afişare. Pe lista dotărilor ar putea intra şi o versiune a accesoriului S Pen care integrează ceea ce trebuia să fie camera frontală a telefonului. Asta înseamnă că ecranul lui Note 10 va avea o suprafaţă de afişare neîntreruptă.

Din păcate, ieşirea pentru căşti nu se regăseşte printre dotările telefonului, cei care doresc să folosească în continuare vechile căşti de tip analogic având doar opţiunea adaptorului USB-C la Jack 3.5mm inclus în pachetul cu accesorii.

Probabil că Samsung va lansa Galaxy Note10 în a doua jumătate a acestui an, posibil cu ocazia expoziţiei IFA Berlin (6-11 septembrie 2019).

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult