Galaxy Note7 surprins într-un clip video

20.07.2016
Galaxy Note7 surprins într-un clip video

După zeci de imagini cu Galaxy Note7, cu display curbat sau nu, a venit momentul să vedem şi primul clip video în care apare mult aşteptatul phablet de la Samsung. Întrucât clipul video este realizat chiar de către un magazin de dispozitive electronice, este destul de uşor de presupus că avem de a face cu un dispozitiv real şi nu cu o clonă chinezească realizată după descrierile care au ajuns pe internet.

Clipul are doar câteva secunde şi prezintă un Galaxy Note7 similar cu ceea ce am văzut în ultimele săptămâni pe internet. Este vorba despre un dispozitiv cu display curbat, probabil în varianta „edge”, în cazul în care se va lansa şi o versiune „standard”. Designul telefonului este puţin mai pătrăţos decât cel al modelelor S7 lansate în luna martie, iar Samsung pare să fi renunţat la vechiul standard micro-USB în favoarea noului USB Type-C. Acest lucru sugerează că telefonul nu mai este compatibil cu headset-ul Gear VR, care foloseşte o conexiune de generaţie veche.

Motivul pentru care magazinul MobileFun a postat această filmare este pentru a prezenta protecţia de display cu profil curbat, care se potriveşte pe display-ul Galaxy Note7. Modelul prezentat este de culoare albastru închis, deja obişnuită pentru modelele high-end ale smartphone-urilor de la Samsung. Odată cu noul clip video a ajuns pe internet şi o nouă fotografie de presă, care prezintă telefonul în culoarea albastru deschis. Partea de jos prezintă destul de clar că telefonul va avea un jack audio, un port USB Type-C şi un locaş pentru stocarea stylus-ului S-Pen.

Anunţul oficial al telefonului va avea loc peste două săptămâni, pe data de 2 august. 

Citeşte şi Galaxy Note 7 va avea conector USB-C şi ecran cu funcţie Always On

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult