Galaxy Note8 apare într-o broşură oficială

Galaxy Note8 apare într-o broşură oficială

Săptămâna viitoare vom afla toate detaliile despre noul Galaxy Note8 de la Samsung, însă până atunci ne vom mai confrunta cu o serie de leak-uri mai mult sau mai puţin adevărate. După ce am văzut fotografii cu diverse piese ale telefonului, cu machete ale telefonului şi liste de componente hardware, o broşură care prezintă în detaliu telefonul a fost fotografiată, iar imaginile au fost publicate pe internet. Pare să fie o broşură adevărată, iar detaliile confirmă o parte dintre informaţiile pe care le ştiam deja.

Conform pliantului, noul Galaxy Note8 va fi echipat cu ecranul curbat Infinity Display cu rezoluţie QHD+ şi diagonală de 6,3”, va integra un stylus S Pen, va beneficia de scanner pentru iris, rezistenţă la apă şi praf, încărcare wireless şi va beneficia de un sistem dual camera, cea de-a doua lentilă oferind zoom optic 2X. În rest, camera pare să fie la fel de performantă precum cea de pe Galaxy S8, beneficiind de lentilă f/1.7 şi senzor foto de 12 megapixeli.

Câteva noutăţi faţă de informaţiile deja disponibile sunt legate de culorile în care va fi disponibil telefonul (auriu şi negru), dar şi de câteva funţii software. Asemeni Galaxy Note7, noul Note8 va oferi posibilitatea de a scrie mesaje pe ecranul telefonului, chiar şi când acesta este blocat, în timp ce mesajele scrise pot fi înregistrate în format GIF şi trimise către prieteni în mesaje. De asemenea, telefonul va integra funcţia Smart Switch, care asigură transferul fotografiilor, contactelor şi melodiilor de pe un dispozitiv mai vechi.

Informaţiile vin de la publicaţia Ausdroid, care acoperă ştiri despre dispozitive echipate cu sistemul de operare Android în Australia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult