Galaxy S10 ar putea avea până la 12GB RAM şi conectivitate 5G

25.10.2018
Galaxy S10 ar putea avea până la 12GB RAM şi conectivitate 5G

Galaxy S10 mai are câteva luni până la lansare, dar asta nu opreşte specialişti în domeniu din a trage concluzii pe baza tendinţelor observate în piaţa smartphone, speculând pe baza specificaţiilor pe care Samsung ar putea să bazeze următorul flagship.

Informaţiie extrase dintr-un memo adresat investitorilor, semnat de specialiştii companiei de analiză GF Securities brockerage, aruncă puţină lumină asupra viitoarei serii Galaxy S10. Astfel, Samsung ar urma să lanseze nu mai puţin de 4 versiuni: Galaxy S10 şi S10 Plus, Galaxy S10 X şi S10 X 5G.

Doar modelul „deluxe” ar urma să dispună de conectivitate 5G, cât şi o cantitate record de 12 GB memorie RAM. Greu de spus la ce i-ar putea folosi unui utilizator de smartphone atâta memorie RAM, însă dotarea pare ceva mai credibilă dacă punem la socoteală tehnologia Samsung DEX, folosită pentru a converti telefonul mobil într-un PC dektop transportabil în buzunar.

Dotări similare ar urma să găsim şi la viitorul flagship Huawei P30 Pro, sugerând că tehnologia 5G este încă prea costisitoare pentru telefoane din gama mainstream şi chiar high-end, producătorii având nevoie să lanseze modele cu dotări ultra-premium pentru a justifica preţul piperat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult