Galaxy S11 apare în noi poze-spion care surprind un prototip funcţional

09.12.2019
Galaxy S11 apare în noi poze-spion care surprind un prototip funcţional

Deşi confirmă randările circulate până acum, primele poze reale cu Galaxy S11 din păcate nu lasă să se vadă întreg designul telefonului, carcasa fiind acoperită cu o husă special creată pentru a nu a dezvălui toate detaliile produsului finit.

Cu toate precauţiile luate de Samsung, în imagini putem întrezări protuberanţa camerei foto, ieşind destul de mult în afara carcasei. Potrivit zvonurilor circulate până acum, ornamentul aplicat peste camera foto principală adaugă 1.1 milimetri la grosimea carcasei. Şi cum Galaxy S11+ va avea un decupaj ceva mai lat, lăsat pentru a face loc configuraţiei cu 5 camere foto şi blitz LED, apar temeri că telefonul va arăta ciudat şi nu va sta foarte bine atunci când este aşezat pe suprafeţe plane. Nu în ultimul rând, o cameră foto înaltă este mai greu de protejat în spatele husei de protecţie, crescând riscul pentru apariţia de zgârieturi pe suprafaţa lentilei.

Aparent, compromisul unei camere foto mai înaltă este făcut pentru acomodarea unui nou senzor cu rezoluţie 108MP, montat la capătul unui obiectiv de tip periscope, capabil să ofere zoom optic 5X şi funcţie de stabilizare a imaginii. În plus, telefoanele Galaxy S11 sunt aşteptate să vină echipate cu acumulatori de până la 5000mAh, capacitatea suplimentară acoperind consumul de energie în modul 5G.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult