Galaxy S7, dezvăluit cu un clip de prezentare oficial

16.02.2016

Se pare că nici Samsung nu mai aşteaptă până la evenimentul oficial de lansare, publicând în avans un clip în care sunt demonstrate câteva dintre atuurile noului smartphone Galaxy S7.

Într-un gest care ar fi părut de neconceput până de curând, Samsung se alătură corului de ˝informatori„ specializaţi în circularea de zvonuri despre Galaxy S7 publicând propriul clip de prezentare, înaintea evenimentului oficial de lansare programat să aibă loc peste câteva zile în deschiderea expoziţiei MWC 2016.

Apărut pe versiunea indoneziană a portalului Samsung, filmuleţul surprinde ambele versiuni Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, afişând un design aproape identic seriei lansate anul anterior. Noul smartphone beneficiază însă de protecţie la apă, ceea ce nu era cazul pentru predecesorul Galaxy S6.

O altă trăsătură demonstrată în clipul de prezentare este suportul pentru încărcarea wireless a acumulatorului.

Alături de clipul video oficial, Samsung a mai pus la dispoziţia publicului şi o serie de imagini-teaser, sugerând îmbunătăţiri la partea de securitate şi performanţele camerei foto în condiţii de lumină slabă, ajutată cu un nou blitz LED.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult