Galaxy S7: noi zvonuri despre data de lansare

25.01.2016
Galaxy S7: noi zvonuri despre data de lansare

În ciuda zvonurilor din ce în ce mai detaliate despre următorul smartphone de top de la Samsung, Galaxy S7, compania coreană refuză să vorbească public despre acest model. Toate semnele duc către un anunţ în cadrul Mobile World Congress 2016, unde probabil că va avea şi anul acesta loc o nouă conferinţă „Unpacked”, însă lansarea propriu-zisă ar putea fi foarte aproape de acest eveniment.

Se pare că Samsung va ţine evenimentul de dezvăluire pentru Galaxy S7 la doar două săptămâni distanţă de anunţul propriu-zis, care este aşteptat spre sfârşitul lunii februarie. Conform Evan Blass (@evleaks pe Twitter), care de multe ori a furnizat informaţii corecte despre smartphone-uri înainte ca acestea să fie anunţate, lansarea din Statele Unite ale Americii pentru cel mai nou flagship Samsung va fi vineri, 11 martie. Dacă această dată va coincide şi cu lansarea la nivel global, este destul de greu de intuit momentan, însă Samsung, la fel ca alte companii din industrie, lansează smartphone-uri noi în mai multe valuri, deci data de 11 martie ar putea fi valabilă în mai multe regiuni.

Galaxy S7 este aşteptat în două versiuni hardware, cu chipset Exynos în anumite regiuni şi cu chipset Snapdragon în altele. De asemenea, noul smartphone Samsung ar putea fi livrat în trei variaţii: cea normală, cu display de 5,1” şi display plat, S7 edge, cu ecran de 5,1” curbat şi S7 edge+ cu ecran curbat de 5,7”. Conform detaliilor disponibile în acest moment, toate vor dispune de 4 GB memorie RAM.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult