Galaxy S7, pregătit în mai multe versiuni

Galaxy S7, pregătit în mai multe versiuni

Samsung Galaxy S7 este subiect fierbinte la bursa zvonurilor, detalii referitoare la setul de specificaţii şi chiar performanţele noului chipset ieşind treptat la lumină. O informaţie proaspătă pune însă în discuţie Project Lucky – numele de cod sub care Samsung ar pregăti mai multe variante ale telefonului Galaxy S7.

Potrivit informaţiilor ajunse în posesia celor de la Sammobile, Samsung pregăteşte noul Galaxy S7 în cel puţin două variante, având nume de cod SM-G930 şi SM-G935.

Samsung SM-G930 ar urma să fie varianta Galaxy S7 cu ecran plat, iar modelul SM-G935 va primi numele de scenă Galaxy S7 Edge, oferind un ecran cu margini curbate. Ambele telefoane vor fi livrate în pieţele de desfacere internaţionale, inclusiv Europa.

Galaxy S7, pregătit în mai multe versiuni

În funcţie de regiune, Galaxy S7 ar putea primi chipsetul Snapdragon 820 de la Qualcomm, sau o soluţie proprie Samsung – Exynos 8890. Aruncând puţină lumină asupra variantei Qualcomm, chipsetul Snapdragon 820 este conturat într-o serie de benchmark-uri neoficiale cu un spor de performanţă între 1.38x şi 1.77x, comparat actualului model Snapdragon 810. Din păcate singura dovadă pentru asta este un grafic distribuit în reţeaua de socializare Weibo, menţionând chipsetul Snapdragon 820 fără a face referire directă la seria de telefoane Galaxy S7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult