Galaxy Young şi Galaxy Fame, două terminale Samsung accesibile

05.02.2013
Galaxy Young şi Galaxy Fame, două terminale Samsung accesibile

 

Deoarece a început o nouă lună calendaristică, producătorul Samsung s-a simţit nevoit să anunţe încă două noi terminale din familia Galaxy, acestea adresându-se clienţilor care nu sunt dispuşi să plătească prea mult pe un terminal Android.

La fel ca multe alte terminale Samsung lansate în ultima perioada, şi noile modele Galaxy Young şi Galaxy Fame folosesc un design inspirat din cel al faimosului Galaxy S III. Deoarece este vorba de modele low-end, configuraţia hardware este modestă: un procesor necunoscut tactat la frecvenţă de 1 GHz, 4 GB de stocare internă, slot MicroSD, Bletooth 3.0, Wi-Fi şi o baterie cu o capacitate de 1300 mAh.

Diferenţele majore dintre cele două modele sunt ecranul, senzorul camerei şi memoria RAM. Mai micul Galaxy Young oferă un ecran de 3,27” cu rezoluţie HVGA, 768 MB RAM şi cameră foto de 3 MP cu focalizare fixă, în timp ce mai marele Galaxy Fame măreşte diagonala ecranului la 3,5”, păstrând însă rezoluţia modestă, oferă o cameră foto cu un senzor de 5 MP şi autofocus, dar oferă doar 512 MB RAM.  În plus, ultimul model oferă suport NFC şi o cameră frontală VGA.

Galaxy Young şi Galaxy Fame

Rulând Android 4.1, ambele terminale vor fi disponibile atât în versiune standard cât şi Dual SIM. Ca şi în cazul altor modele Dual SIM de la Samsung, terminalele oferă Dual Standby Always On cu funcţii de call waiting şi redirecţionare, precum şi posibilitatea utilizării unei conexiuni de date în paralel cu utilizarea vocii prin celălalt modem radio.

Preţurile şi disponibilitatea noilor modele nu au fost comunicate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News