Go4News: Samsung a confirmat lansarea modelului Galaxy Note7

Samsung a trimis primele invitaţii pentru un eveniment din seria „Unpacked”, unde este aşteptată lansarea noului Note7. Dar deja nu mai vorbim despre presupuneri, nici în cazul faptului că vorbim despre un nou smartphone din gama Note şi nici despre cifra din coadă, întrucât invitaţia include indicii despre ambele caracteristici ale telefonului. Ce nu ştim încă cu certitudine este configuraţia hardware, pe care o putem intui doar din informaţiile scăpate pe internet.

Evenimentul „7 Unpacked 2016” va avea loc pe 2 august 2016 şi va fi ţinut în trei locuri simultan. Oraşele alese pentru dezvăluirea lui Galaxy Note7 sunt New York, Rio de Janeiro şi Londra, însă doar evenimentul din Statele Unite va fi transmis live pentru toată lumea. Ora la care vor avea loc toate evenimentele este 18:00 după fusul orar de la Bucureşti.

Odată cu acest anunţ, Samsung a şi discutat puţin despre numele „Note7” şi de ce a fost ales în locul lui „Note6”. Oficialii companiei spun că Galaxy Note7 completează oferta de smartphone-uri de top din prezent, din care fac parte momentan modelele S7 şi S7 edge. În al doilea rând, având aceeaşi cifră în coadă, posibilii clienţi nu vor mai crea confuzii despre care sunt cele mai recente smartphone=uri din ofertă.

Până pe 2 august nu vom afla probabil prea multe detalii oficiale despre Galaxy Note7, însă este foarte posibil ca Samsung să lanseze un smartphone cu display de 5,7”, 6 GB memorie RAM, cameră foto de 12 megapixeli, display curbat şi variante cu chipset Exynoss sau Snapdragon. Nu în ultimul rând, acesta ar putea fi primul terminal echipat cu un locaş hibrid pentru carduri microSD şi UFS.

Citeşte şi Galaxy Note 7 ar putea fi primul smartphone compatibil cu noile carduri UFS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult