Google Pixel 3 XL se vinde deja pe piaţa neagră. Imagini reale cu telefonul şi accesoriile sale

23.08.2018
Google Pixel 3 XL se vinde deja pe piaţa neagră. Imagini reale cu telefonul şi accesoriile sale

Google Pixel 3 XL nu este aşteptat în magazine înainte de luna octombrie, însă cei care îşi doresc un astfel de telefon încă nelansat îl pot cumpăra deja de pe piaţa neagră. Există un grup neoficial de distribuţie care foloseşte aplicaţia Telegram pentru a vinde noul smartphone, preţul unei unităţi fiind de aproximativ 2.000 de dolari. Această situaţie este foarte nefericită pentru Google, fiind probabil pentru prima dată când vedem o cantitate mare de telefoane la vânzare înainte ca acestea să fie anunţate.

Cel mai probabil, aceste dispozitive erau unităţile care trebuiau să ajungă la dezvoltatorii software, anumite fotografii care au apărut online prezentând marcajul „DVT” pe unele dintre accesorii (development). Se confirmă astfel design-ul telefonului, cu un „breton” foarte pronunţat pe partea din faţă, un spaţiu mare în partea de jos, unde este ataşat un difuzor frontal de dimensiuni mari şi faptul că pe spate, în partea de sus, telefonul are un panou de sticlă mai mic decât în trecut.

La nivel hardware, putem confirma doar faptul că avem de a face cu un display QHD+ şi cu un chipset Snapdragon 845. Zvonurile din trecut afirmau că telefonul va fi echipat cu 64 GB stocare şi 4 GB memorie RAM.

Avem de a face cu o singură cameră principală şi de două camere frontale, cât şi de accesorii multiple în pachet. Spre diferenţă de Pixel 2 XL, Pixel 3 XL vine echipat cu o pereche de căşti pe USB Type-C, include un adaptor de la Type-C la jack audio de 3,5mm, vine cu încărcător şi cablu de încărcare USB-C la ambele capete şi include chiar şi un adaptor de la USB-C la USB Type-A pentru conectarea de accesorii.

Foarte interesant este faptul că telefonul integrează încărcare wireless, deci probabil că spatele nu este realizat din aluminiu, sau cel puţin nu este în întregime metalic. Există posibilitatea ca Google să folosească o combinaţie de metal şi policarbonat în centru, sticla din partea de sus fiind dedicată doar antenelor radio.

Comenzile de pe piaţa neagră pleacă din depozite din Marea Britanie şi Ucraina, iar vânzătorii preferă plata în Bitcoin sau PayPal, pentru a fi mai greu de depistat odată ce tranzacţia are loc. Găsiţi informaţii complete despre modul în care Pixel 3 XL se vinde pe piaţa neagră pe Slashgear, redactorii acestei publicaţii intrând în contact direct cu vânzătorii.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult