Pixel 3 XL de la Google ar putea fi livrat cu un „breton” mare

29.05.2018
Pixel 3 XL de la Google ar putea fi livrat cu un „breton” mare

Până în prezent nu am aflat prea multe despre seria de dispozitive Pixel 3 de la Google, însă ne aşteptam ca cel puţin unul dintre modele să vină „echipat” cu un decupaj în partea de sus a display-ului. Noile imagini cu ceea ce par a fi protecţiile din sticlă pentru cele două smartphone-uri, Pixel 3 şi Pixel 3 XL, sugerează că avem de a face atât cu un „breton”, cât şi cu o serie de noi senzori, probabil fiind vorba despre un sistem de deblocare facială similar cu Face ID de pe iPhone.

Imaginile vin de la Slashleaks, o sursă destul de bună atunci când vine vorba despre imagini cu telefoane încă nelansate sau anunţate. În timp ce Pixel 3 „standard” vine cu un corp de dimensiuni mici şi un design nu foarte diferit faţă de cel de anul trecut, acesta are acum două orificii pentru cameră (unul ar putea fi pentru o cameră cu infrarosşu sau pentru o cameră secundară), un orificiu pentru senzorul de proximitate şi lumină ambientală şi două decupaje pentru difuzoarele frontale. Colţurile display-ului pentru acest model sunt acum rotunjite, în timp ce rama s-a mai subţiat puţin faţă de modelul anterior.

Cele mai mari diferenţe pot fi observate pe Pixel 3 XL însă. Acesta nu doar că are un decupaj în display, însă acesta este destul de mare pe verticală, sugerând că noul ecran înalt nu va extinde înălţimea conţinutului afişat, oferind mai mult spaţiu însă pentru bara de notificări. Şi acesta are cele două decupaje pentru camere, acestea fiind amplasate de-o parte şi de alta a difuzorului pentru apeluri, în timp ce senzorul de lumină ambientală este deasupra. În partea de jos vedem şi o „bărbie”, cam la fel de mare precum cea de pe Pixel 3 normal, unde este amplasat difuzorul.

Din punct de vedere al design-ului, Pixel 3 XL pare să fie unul dintre cele mai ciudate dispozitive cu „breton” de pe piaţă. Nu doar că acesta este foarte mare, însă vine şi cu mult spaţiu în partea de jos, unde nu sunt amplasate nici butoane capacitive, nici un buton home sau un senzor de amprentă.

Desigur, aceste imagini sunt doar primele care au apărut pe internet cu telefoanele Pixel 3, iar sursa nu poate fi verificată. Există posibilitatea să vedem aici doar un prototip timpuriu, însă având în vedere că suntem la mai puţin de jumătate de an de lansarea acestor dispozitive, sunt şanse mici ca Google să mai schimbe ceva atât de târziu.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult