Google aduce în Play Store tastatura KitKat – ce oferă ea

09.11.2013
Google aduce în Play Store tastatura KitKat - ce oferă ea

Alături de Hangouts cu suport pentru SMS, Google a introdus în Play Store şi o nouă tastatură standard. Este vorba despre tastatura integrată a sistemului de operare Android 4.4 KitKat. Ea poate fi descărcată începând de azi, însă nu este disponibilă pentru toate tabletele şi smartphone-uri de pe piaţă. În principiu, tastatura va putea fi instalată pe o versiune de Android mai nouă de 4.0, ceea ce înseamnă că mulţi vor avea acces la ea.

Tastatura implicită din Android KitKat vine cu funcţii noi

Printre noutăţile oferite de tastatura lui Android KitKat se numără ordonarea diferită a semnelor de punctuaţie în funcţie de trei clase diferite de ecrane (4”, 7” sau 10”). Tastarea fără a ridica degetul de pe ecran se face acum cu recunoaşterea lui Space. Nu va mai trebui să te opreşti după fiecare cuvânt. Dacă treci cu degetul peste Space, dispozitivul va înregistra un nou cuvânt.

Emoticoanele sunt poate cea mai aşteptată facilitate pentru tastatura implicită a sistemului de operare. Din păcate, ele nu vor fi diponibile pentru cei ce vor să testeze noua tastatură într-un OS mai vechi. Puteţi să ne spuneţi în căsuţa de comentarii de mai jos dacă aţi reuşit să instalaţi tastatura KitKat pe Android Ice Cream Sandwich sau Jelly Bean şi care sunt primele impresii. Ea ar trebui fie disponibilă cel puţin pentru tabletele fără modul GSM/3G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News