HTC 10 ar putea fi cel mai puternic smartphone de până acum

HTC 10 ar putea fi cel mai puternic smartphone de până acum

HTC One M10 (sau HTC 10 cum este numit în ultima perioadă) va fi dezvăluit în mod oficial pe 12 aprilie, însă imagini cu acesta au circulat pe internet de câteva luni bune. Deşi nici designul nici hardware-ul intern al telefonului nu mai sunt un secret, performanţa pe care acesta o oferă ar putea fi o surpriză pentru toată lumea. O nouă imagine cu telefonul circulă pe internet, de data aceasta dezvăluind scorul pe în benchmark-ul AnTuTu.

În timp ce HTC 10 integrează acelaşi chipset Snapdragon 820, care se regăseşte atât pe Samsung Galaxy S7, pe Xiaomi Mi5 şi pe LG G5, noul smartphone al companiei taiwaneze reuşeşte să atingă un scor cu mult peste acestea. Cu un scor de 156091 în testul AnTuTu 6.0.1, acesta ar putea fi cel mai performant smartphone de până acum. Este foarte probabil ca topul AnTuTu să se schimbe în viitorul apropiat, în cazul în care imaginea este reală.

Desigur, există şi posibilitatea ca scorul să nu fie tocmai corect. Pe lângă posibilitatea editării în photoshop, sau afişarea pe ecran a unei fotografii cu scorul modificat, mai poate fi luat în considerare cazul în care HTC creşte automat performanţa telefonului peste limitele obişnuite atunci când este rulat un software de test. Nu ar fi nici prima companie şi probabil nici ultima care apelează la astfel de practici pentru scoruri mai bune în teste sintetice.

Citeşte şi: HTC One M10 va fi lansat în luna aprilie

Probabil că acum înţelegem mai bine hashtag-ul „#powerof10” şi de ce compania crede că acesta va fi modelul care va da lovitura, după câţiva ani în care smartphone-urile HTC One au fost într-un declin continuu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult