HTC Ville, un smartphone subţire cu Android 4.0

10.11.2011
HTC Ville, un smartphone subţire cu Android 4.0

HTC Ville este un smartphone cu ecran de 4.3 inch, creat pentru versiunea Ice Cream Sandwich a sistemului de operare Android.

HTC Ville

Noul model se face remarcat printr-o construcţie extrem de suplă, în care profilul carcasei este redus la mai puţin de 8 mm. Cu toate acestea specificaţiile rămân la un nivel de invidiat, incluzând un procesor dual-core din gama Snapdragon S4, tactat la nu mai puţin de 1.5 GHz.

Camera foto oferă autofocus şi este echipată cu un senzor de 8 MP cu iluminare din spate, bazat pe un procedeu de fabricaţie ce îmbunătăţeşte performanţele în condiţii de luminozitate redusă.

Ecranul de 4.3 inch este de tip Super AMOLED şi suportă rezoluţia 960 x 540 pixeli, numai bună pentru interfaţa HTC Sense 4.0, care va debuta se pare chiar pe acest model.

Carcasa aleasă pentru HTC Ville este în mare parte metalică şi cu finisaje specifice gamei smartphone de la HTC. Selecţia de materiale asigură rigiditate carcasei şi condiţii optime pentru răcirea componentelor interne, însă face dificilă implementarea unor tehnologii la modă printre telefoanele actuale, cum ar fi conectivitatea NFC.

Preţul cerut pentru HTC Ville nu a fost dezvăluit. Cât despre calendarul de lansare, putem spune cu certitudine că noul model va sosi undeva în decursul anului 2012.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News