HTC a anunţat data lansării viitorului său vârf de gamă: 25 martie

18.02.2014
HTC a anunţat data lansării viitorului său vârf de gamă: 25 martie

HTC One a fost unul dintre cele mai bune telefoane mobile ale anului trecut, iar actualizarea acestuia este aşteptată cu interes şi a fost deja subiectul unui număr mare de zvonuri. Fără a menţiona în mod explicit acest viitor telefon, HTC a anunţat că va organiza un eveniment important în care va dezvălui cel mai important produs al său din acest an.

Evenimentul va fi unul dublu şi va avea loc simultan la Londra şi New York, însă cei care şi-ar fi dorit să admire cât mai curând viitorul urmaş al modelului One saunt nevoiţi să mai aştepte ceva timp. Dacă ne-am făcut speranţe că M8 ar putea debuta în cadrul Mobile World Congress 2014 undeva în cursul săptămânii viitoare, invitaţia HTC ne spune că trebuie să aşteptăm până pe 25 martie pentru a vedea despre ce este vorba, confirmând astfel zvonul care data de la începutul acestei luni.

Conform zvonurilor neconfirmate care au fost vehiculate până acum, telefonul cunoscut sub numele de cod M8 ar trebui să folosească designul care a fost apreciat la modelul One. Se pare că acesta va oferi însă un ecran cu o diagonală puţin mai mare, va renunţa la butoanele capacitive, va oferi o cameră foto dublă cu opţiuni de refocalizare şi o interfaţă Sense refăcută.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News