HTC One M8 Prime, varianta de lux a telefonului HTC One M8 va avea carcasă ultra-rezistentă

HTC One M8 Prime, varianta de lux a telefonului HTC One M8 va avea carcasă ultra-rezistentă

HTC pregăteşte o versiune de lux a top-ului de gamă One M8. Noul smartphone botezat HTC One M8 Prime va avea drept principal element de atracţie carcasa realizată dintr-un material mai rezistent la zgârieturi decât aluminiul.

Deşi mai ieftină de produs decât cea din metal şlefuit, noua carcasă realizată din material ceramic promite să facă din One M8 Prime un telefon mai durabil şi elegant decât modelul actual.

HTC One M8 Prime, varianta de lux a telefonului HTC One M8 va avea carcasă din material ceramic

Economiile făcute din bugetul pentru carcasă vor merge la actualizarea specificaţiilor hardware, HTC One M8 Prime urmând să primească ecran de 5.5” cu rezoluţie 2560×1440, CPU quad-core probabil cu frecvenţe mărite, 3GB memorie RAM şi modul 4G LTE cu suport pentru viteze de până la 300Mbit/s. Telefonul va dispune de cel puţin 16GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, respectiv o cameră foto cu rezoluţie mărită.

Potrivit zvonurilor, HTC One M8 Prime ar putea fi anunţat oficial în luna septembrie 2014, urmând să ajungă în ofertele magazinelor la începutul acestei toamne. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult