HTC One Mini 2, lăsat fără cea mai importantă inovaţie adusă de noul HTC One M8

HTC One Mini 2, lăsat fără cea mai importantă inovaţie adusă de noul HTC One M8

HTC One Mini 2 şi-a făcut apariţia în prima imagine de presă neoficială, afişându-se fără una din dotările cheie prezente la top-ul de gamă smartphone HTC One M8.

Ilustrat în 3 variante de culoare, modelul accesibil HTC One Mini 2 pare să reţină designul şi chiar suprafeţele din metal şlefuit observate la modelul de top. Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, telefonul este motorizat de chipsetul Snapdragon 400, ajutat cu 1GB memorie RAM. Cam mare pentru un telefon „Mini”, ecranul cu diagonală 4.5 inch suportă rezoluţie HD şi este flancat cu o pereche de difuzoare stereo orientate în faţă.

HTC One Mini 2 - imagine de prezentare neoficială

Privind spatele telefonului, observăm dispariţia sistemului Dual-Camera atât de lăudat la modelul HTC One M8. În schimb, în locul camerei de 4MP cu tehnologie UltraPixel ne alegem cu o cameră foto convenţională, având rezoluţie 13MP. Camera frontală păstrează rezoluţia de 5MP, dar rămâne de văzut dacă nu cumva HTC a schimbat senzorul optic cu unul ceva mai ieftin şi cu performanţe mai slabe.

Colecţia de poze şi clipuri video este păstrată în cei 16GB memorie internă, care poate fi extinsă ataşând un card microSD.

Din păcate data de lansare şi preţul rezervat noului HTC One Mini 2 rămân deocamdată necunoscute, însă putem spera ca varianta accesibilă a lui HTC M8 să intre în stocurile magazinelor în această vară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult