HTC Rhyme – Android în haine de toamnă

HTC Rhyme – Android în haine de toamnă

Noul smartphone HTC Rhyme cu sistem de operare Android a fost prezentat săptămâna aceasta şi urmează ca, din octombrie, să ţintească din vitrine către utilizatorii pentru care designul contează.

Materialele, forma şi dimensiunile sunt concepute pentru a se simţi extraordinar în mână, fără a sacrifica nicio funcţie complexă. HTC Rhyme este disponibil în trei culori: Clearwater, Hourglass şi Plum.

Dispozitivul rulează Android 2.3.4 Gingerbread pe o platforma hardware centrată în jurul unui procesor single core tactat la 1 GHz.

HTC Rhyme

Imaginile sunt afişate pe un ecran capacitiv WVGA de 3.7 inch. Amatorii de fotografii şi filmări pot realiza capturi de până la 5 MP rezoluţie şi clipuri HD 720p.

Stocarea internă este de până la 4 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu carduri externe microSD.

Telefonul se va comercializa împreună cu următoarele accesorii:

  • Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizează simultan reîncărcarea telefonului, dar îl şi transformă într-un ceas deşteptător şi într-un centru de muzică, astfel încât utilizatorul se poate trezi pe ritmurile melodiilor preferate, melodii redate prin difuzoarele integrate stereo, compatibile Bluetooth.
  • Căştile Tangle Free – cu fire speciale care nu se încurcă.
  • Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativă pentru a-l alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primeşte în timp ce telefonul se află undeva prin geantă. Acesta este un cub mic, care emite luminos şi care este ataşat la telefon printr-un cordon care poate atârna de geantă şi care poate fi utilizat pentru extragerea rapidă a telefonului din geantă. De asemenea, permite găsirea telefonului într-o geantă plină sau într-un ghiozdan.

HTC Rhyme

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News