HTC Vigor – frăţiorul „cu muşchi” al lui Incredible S

29.08.2011
HTC Vigor – frăţiorul „cu muşchi” al lui Incredible S

HTC Vigor se aseamănă puţin cu modelul Incredible S, prezentat într-o versiune mai mare şi cu un aspect ceva mai impunător.

HTC Vigor

Aruncând o privire asupra specificaţiilor încă neoficiale, aflăm că HTC Vigor schimbă ecranul de 4 inch al lui HTC Incredible S pe un model de 4.3 inch, capabil să afişeze imagini la rezoluţie 1280 x 720 pixeli.

Din fericire nu doar rezoluţia ecranului a fost mărită, HTC echipând acest smartphone cu un procesor dual-core pe măsură, tactat la 1.5GHz şi ajutat de 1GB memorie RAM. Interfaţa HTC Sense aplicată peste sistemul de operare Android 2.3.4 Gingerbread este animată de un nucleu grafic Adreno 220, în timp ce pentru sunet avem un sistem audio certificat Beats Audio.

HTC Vigor

Mai avem la dispoziţie 16GB spaţiu de stocare intern şi slot microSDHC, prin care putem adăuga până la 32GB spaţiu de stocare suplimentar.

Pe spatele carcasei cu finisaj texturat găsim o cameră foto de 8MP, cu autofocus şi blitz dual-LED.

HTC Vigor ar putea fi lansat in luna octombrie pe teritoriul Statelor Unite. Versiunea pentru continentul european va purta cu siguranţă un nume diferit, una din variantele posibile fiind HTC Incredible HD.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News