Huawei a lansat Honor 5A, un smartphone ieftin cu CPU octa-core şi acces la internet 4G

13.06.2016
Huawei a lansat Honor 5A, un smartphone ieftin cu CPU octa-core şi acces la internet 4G

Adresat publicului tânăr şi cu resurse financiare limitate, Honor 5A ar putea deveni unul dintre cele mai vândute telefoane Huawei din acest an.

Prezentat oficial în cursul zilei de astăzi, Huawei Honor 5A  pune la dispoziţie un ecran HD de 5.5”, procesor octa-core ajutat cu 2GB memorie RAM, respectiv o cantitate de 16GB memorie internă expandabilă. Piesa de rezistenţă este însă conectivitatea 4G, disponibilă la un cost de numai 105 dolari. Lista dotărilor este completată cu suport dual-SIM, cameră foto de 13MP şi cameră frontală de 8MP.

Carcasa cu dimensiuni 154.3×77.1×8.45mm adăposteşte un acumulator de 3100 mAh, ridicând greutatea finală la 168 grame.

La acest nivel de preţ nu putem avea prea mari aşteptări asupra finisajelor, însă Huawei ne lasă să alegem între 6 versiuni de culoare: alb, negru, auriu, roz, galben şi albastru.

Din păcate viitorii cumpărători vor trebui să se mulţumească cu oferta magazinelor din China care oferă servicii pentru livrare internaţională, suportând însă costuri suplimentare legate de transport şi taxe vamale aplicate importurilor extra-comunitare. Huawei Honor 5A  va fi disponibil pentru piaţa chineză începând cu data de 17 iunie.

Huawei a lansat în china Honor V8, un nou smartphone cu sistem dual-camera

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult