Huawei ar putea lansa un smartphone pliabil înaintea rivalului Samsung

13.04.2018
Huawei ar putea lansa un smartphone pliabil înaintea rivalului Samsung

După ani de zvonuri, se pare că mai toţi producătorii importanţi au în lucru propria interpretare a conceptului de smartphone pliabil, fiind doar o chestiune de timp până ce vom afla despre acestea în anunţuri oficiale de lansare.

Dornici de un start timpuriu într-o cursă care s-ar putea dovedi foarte profitabilă, chinezii de la Huawei ar putea dezvălui primul lor smartphone pliabil înaintea sărbătorilor de iarnă. Potrivit informaţiilor apărute în publicaţia sud-coreeană ET News, Huawei optează pentru un design care pune ecranul curbat la interiorul carcasei, uşor diferit celui preferat de Samsung. Aceeaşi publicaţie dezvăluie şi că noul tip de ecran OLED flexibil este furnizat de partenerul LG Display.

Cel mai probabil, noul smartphone va fi disponibil doar în serie limitată, Huawei dorind să observe reacţia consumatorilor înainte de a decide lansarea mai multor produse bazate pe acest concept de design.

Ultima parte a acestui an ar putea aduce şi alte produse smartphone din categoria celor cu ecran pliabil, Samsung, LG, OPPO, ZTE şi alte companii exprimând deja intenţii pentru lansarea de noi dispozitive.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult