Huawei Honor 8X – specificaţii şi imagini de prezentare

04.09.2018
Huawei Honor 8X - specificaţii şi imagini de prezentare

Mare, dar nu foarte scump, Honor 8X pare o alegere interesantă în faţa rivalilor de la gama high end.

Cu ecran de 6.5”, doar puţin decupat în jurul camerei foto, noul smartphone pregătit pentru pieţele asiatice este adresat celor care doresc cât mai mult spaţiu de afişare şi suficientă putere de procesare pentru folosirea de zi cu zi a aplicaţiilor de Android. Apărut în arhiva comisiei de certificare a echipamentelor electronice din China (TENAA) purtând numele de cod JSN-AL00A, Honor 8X foloseşte rezoluţia 2340×1080 pixeli, suficientă pentru afişarea de imagini la claritatea unui smartphone premium.

Potrivit indiciilor de până acum, Honor 8X este motorizat de Kirin 710, un chipset de nivel mediu echipat cu procesor octa-core la 2.2 GHz, oferind performanţe comparabile soluţiei Snapdragon 660 de la Qualcomm. Aproape sigur, Honor 8X va rula versiunea Android 8.1 personalizată cu interfaţa EMUI.

La interiorul carcasei de tip unibody, cu dimenssiuni 160.4 × 76.6 × 7.8mm şi greutate de 175 grame, se află un acumulator de 3650 mAh, suficient pentru aproximativ o zi de utilizare fără griji. Cu siguranţă, tehnologia de încărcare rapidă nu va lipsi de pe lista specificaţiilor.

Pentru poze avem o cameră foto principală 20MP + 2MP şi cameră frontală de 16MP. În mod evident, Huawei nu mai pune accent pe funcţionalitatea dual camera, preferând în schimb să maximizeze calitatea imaginii.

Aparent, Huawei va lansa două variante Honor 8X, una echipată cu 4GB memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare şi a doua cu 6GB/128GB. Compărătorii vor avea de ales între versiunile de culoare roşie, albastră, negru şi violet deschis., Preţurile, deocamdată, nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult