Huawei Honor 9, lansat şi în Europa sub numele Honor 9 Premium

19.07.2017
Huawei Honor 9, lansat şi în Europa sub numele Honor 9 Premium

Lansat încă de luna trecută pentru pieţele asiatice, Honor 9 este un smartphone disponibil în versiuni cu 4GB şi 6GB memorie RAM, respectiv 64GB/128GB memorie internă.

Dintre acestea, varianta cu 6GB/128GB memorie va ajunge şi în magazinele Europene purtând numele Honor 9 Premium. Anunţat oficial în Italia, noul membrul al gamei Honor de telefoane cu Android adresate cumpărătorilor cu buget mai puţin permisiv poate fi obţinut la preţul de 450 euro, cu aproximativ 50 euro mai mult decât varianta destinată pieţelor asiatice. Produsul a apărut şi în oferta cu precomandă a unor magazine din Scoţia, având termen de livrare pentru finalul lunii august.

Pentru preţul cerut, compărătorii primesc un smartphone cu ecran Full HD de 5.2”, procesor octa-core, un acumulator de 3200 mAh şi cameră foto duală, cu rezoluţie 12MP.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult