Huawei Mate 10 lite, lansat oficial

Huawei Mate 10 lite este un smartphone cu sistem dual camera, atât pentru camera principală cât şi cea frontală.

Primul model din gama lite care primeşte ecran tehnologie FullView, Huawei Mate 10 lite asigură o experienţă de vizualizare de tip panoramă, folosind o diagonală de 5.9” şi rată de aspect 18:9. Designul se face remarcat printr-un raport ecran-carcasă de 83% şi folosirea unei configuraţii duale atât pentru camera foto principală, dar şi cea frontală. Astfel, camera principală combină un obiectiv de 16MP cu unul de 2MP, asistând evidenţierea detaliilor prin aplicarea selectivă de efecte bokeh. Optimizată pentru poze de tip portret, camera frontală cuplează un obiectiv de 13MP cu unul de 2MP şi pune la dispoziţie funcţii ca Flash Selfie Toning, promiţând fotografii cu un grad mai mare de luminozitate şi calitate superioară.

Ştim ce este esenţial pentru consumatorii din zilele noastre. De aceea, am creat un nou dispozitiv care îmbină caracteristici puternice capabile să ţină pasul cu activitatea acestora”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.. “Conceput ca instrumentul potrivit pentru a păstra legatura cu toţi cei dragi, oriunde s-ar afla în lume, Huawei Mate 10 lite stabileşte un nou standard în materie de inovaţie, cu performanţele sale peste aşteptări, designul elegant şi caracteristicile avansate ale camerelor foto.”, a completat acesta.

La interior, dispozitivul ascunde chipsetul Kirin 659 octa-core, 4GB memorie RAM şi 64GB memorie internă, respectiv un acumulator de 3340 mAh care ar trebui să ofere cel puţin o zi de utilizare fără griji. Huawei Mate 10 Lite este livrată cu sistemul Android 7, personalizat cu interfaţa EMUI.

Huawei Mate 10 lite va fi disponibil pe plan local începând cu luna noiembrie şi va avea un preţ estimativ de 369 Euro.

publicitate