Huawei Mate 20 Pro, lăudat cu un prim teaser oficial, dezvăluind principalul atu al noului phablet

09.08.2018
Huawei Mate 20 Pro, lăudat cu un prim teaser oficial, dezvăluind principalul atu al noului phablet

Huawei pare să folosească anduranţa şi capacitatea bateriei ca puncte forte în promovarea lui Mate 20 Pro, trimiţând reprezentanţilor presei un pliant promoţional însoţit de un Power Bank.

Mesajul transmis foloseşte drept etalon actualele modele P10 Plus, Mate 10 Pro şi P20 Pro, sugerând că acumulatorul ales pentru Huawei Mate 20 Pro va depăşi capacitatea de 4000 mAh. Însă valoarea exactă este lăsată în seama imaginaţiei.

Având în vedere efortul depus de Huawei pentru evidenţierea acestei trăsături, o ţintă probabilă ar fi domeniul 5000+ mAh, însă nu poate fi exclus ca realitatea să fie ceva mai nuanţată. Spre exemplu, Huawei ar putea îmbunătăţii anduranţa şi alegând hardware ceva mai eficient în privinţa consumului de energie, folosind optimizări software pentru a masca o creştere modestă a capacităţii bateriei.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Mate 20 Pro foloseşte Kirin 980, cel mai puternic chipset produs de Huawei. Probabil, configuraţia va include si un sistem triple-camera, iar ecranul va fi unul de tip OLED, cu margini curbate, având până la 6.9” în diagonală. Huawei ar putea dezvălui noul Mate 20 Pro la finalul acestei luni, în cadrul expoziţiei IFA Berlin.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult