Huawei Mate 20 – specificaţii şi imagine de prezentare neoficială

05.10.2018
Huawei Mate 20 - specificaţii şi imagine de prezentare neoficială

Aşteptat pentru data de 16 octombrie, Huawei Mate 20 este versiunea „standard” a lui Mate 20 Pro, ceva mai ieftin dar mai competitiv din punct de vedere al dotărilor oferite.

Reamintit în mod constant cu noi zvonuri şi dezvăluiri, Huawei Mate 20 primeşte imagine de prezentare şi o listă preliminară cu principalele specificaţii.

Echipat cu un ecran de 6.53”, Mate 20 este mai mare decât modelul Pro (ecran de 6.3”). În schimbul unui preţ mai atractiv ne alegem însă cu un panou LCD în loc de AMOLED şi rezoluţie Full HD+, nu Quad HD+. Avem de a face cu un ecran decupat în formă de picătură de apă, foarte puţin la partea de sus, diferit faţă de cel pe care l-am văzut pe Mate 20 Pro în leak-urile precedente.

Camera foto ia forma unui pătrat cu colţuri rotunjite în care pot fi observaţi trei senzori asemeni lui Mate 20 Pro, însă zvonurile afirmă că acest sistem va fi inferior, cu rezoluţie mai mică. Ecranul nu pare să fie curbat la margini, ci doar sticla.

Echipat cu o cameră frontală mai puţin sofisticată, Mate 20 ar putea veni fără tehnologia 3D Face Recognition prezentă la modelul Pro. În schimb, pe partea din spate există un senzor de amprentă, acoperind partea de autentificare biometrică.

Configuraţia este bazată pe chipset-ul Kirin 980, ajutat cu o cantitate 4GB sau 8 GB RAM şi 64-512 GB stocare, în funcţie de versiunea aleasă. Din păcate, preţurile la vânzare nu sunt cunoscute, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult