Huawei P10 Lite a apărut la un magazin, deşi nu a fost anunţat la MWC

01.03.2017
Huawei P10 Lite a apărut la un magazin, deşi nu a fost anunţat la MWC

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Huawei va lansa şi o variantă Life a noului său smartphone vârf de gamă, P10. Această versiune nu a fost anunţată la Barcelona, cu ocazia MWC 2017, dar a apărut în documentele unui retailer olandez, numit Coolblue.

 

Huawei P10 Lite seamănă destul de puţin cu fratele mai puternic, deşi păstrează un aspect premium, cu carcasă realizată din sticlă şi metal. Senzorul pentru amprentă a fost păstrat în cazul acestui model pe spatele telefonului. La P10 a fost mutat pe partea din faţă, în butonul Home. 

Potrivit informaţiilor publicate de site-ul olandez Androidplanet.nl, P10 Lite dispune de chipset Kirin 665, ecran Full HD cu diagonala de 5,2 inchi, 4 GB memorie RAM, cameră principală de 12 MP (plus secundară de 8 MP) şi rulează, la fel ca P10, EMUI 5.1.

 

Preţul avansat de Coolblue pentru acest model este de 350 de euro.

 

Foto: Androidplanet.nl

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult