Huawei P30 Pro: scorul în AnTuTu, noi mostre foto şi detalii despre jack-ul de căşti

14.03.2019
Huawei P30 Pro: scorul în AnTuTu, noi mostre foto şi detalii despre jack-ul de căşti

Huawei P30 Pro va fi lansat peste fix două săptămâni în cadrul unui eveniment de lansare care va avea loc în Paris, însă deja avem o idee destul de bună despre ceea ce va oferi noul flagship al companiei. După primul test în GeekBench avem şi rezultatele testelor AnTuTu, alături de câteva noi informaţii referitoare la design şi capabilităţile foto ale dispozitivului.

Huawei P30 Pro a fost descoperit în baza de date AnTuTu cu numele de cod VOG-L29 şi este listat cu o configuraţie care include chipset Kirin 980, 8 GB RAM şi 256 GB spaţiu de stocare intern. De asemenea, telefonul este listat cu un display cu rezoluyţie 2.340 x 1.080 pixeli, cât şi cu sistemul de operare Android 9 din fabrică. Scorul obţinut de telefon de 286.152 puncte este similar cu cel al dispozitivelor Huawei Mate 20 şi Honor View 20 pe care le-am testat în trecut.

Cele mai recente fotografii scăpate pe internet cu telefonul dezvăluie un detaliu foarte interesant, care era zvonit în trecut: P30 va integra un jack de 3,5 mm pentru căşti, în timp ce versiunea P30 Pro nu va oferi un astfel de port. Telefonul va beneficia de un design ciudat, cu margini drepte sus şi jos, ceva ce am mai văzut în trecut pe Honor Magic 1, dezvoltat tot de Huawei. Modelul P30 Pro va fi livrat şi într-o versiune roşie.

În cele din urmă, avem primele mostre de fotografii realizate cu camera lui P30 Pro. Acesta va fi echipat din nou cu un sistem de trei camere cu obiectiv wide, ultra-wide şi zoom. Cel din urmă va beneficia de capabilităţi extinse de apropiere, de 5X, cu opţiunea de a extinde în mod hibrid până la 10X, cu o degradare substanţială a calităţii. Imaginile sunt realizate în cadrul unui concert, unde lumina nu este tocmai potrivită pentru fotografii cu telefonul şi în cadrul unei şedinţe foto pentru o nuntă. Judecând după calitatea imaginilor, probabil că fotografii de concert şi cei care oferă servicii pentru fotografie de nuntă nu vor renunţa la DSLR-urile şi mirrorless-urile lor pentru un P30 Pro.

Galerie foto

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult