Huawei P30 Pro, surprins în poze reale cu mult înainte de lansarea oficială

Huawei P30 Pro, noul flagship de la Huawei, va fi lansat oficial abia spre finalul lunii martie, în cadrul expoziţiei Mobile World Congress. Din fericire, asta nu împiedică analizarea noului smartphone în detaliu, fie şi doar cu o machetă realizată folosind elemente de carcasă obţinute de la partenerii Huawei.

Huawei P30 Pro  foloseşte chipset-ul Kirin 980, acelaşi pe care l-am întâlnit şi pe Mate 20 Pro şi va avea un ecran AMOLED cu notch, similar soluţiilor întâlnite şi la alte modele de top Huawei din 2018. Însă preţul la vânzare ar putea fi ajustat în jos, timpul  trecut între lansarea modelului Mate 20 Pro şi P30 Pro lucrând în favoarea consumatorilor finali.

Noul P30 Pro era aşteptat să primească un sistem quad-camera, însă ultimele poze care surprind macheta telefonului relevă doar o configuraţie triple-camera, sugerând că inginerii Huawei nu sunt dispuşi să meargă chiar atât de departe cu promovarea capabilităţilor foto. Totuşi, este posibil ca macheta surprinsă în imagini să fie doar varianta standard a telefonului, lăsând loc pentru un model premium cu patru camere foto şi eventual, capabilităţi 5G.

Interesant este că brandingul Leica a dispărut de pe carcasă, Huawei P30 Pro afişând în schimb brandul Link, fără rezonanţă pentru majoritatea cumpărătorilor.

Din păcate, pentru lista completă cu specificaţii va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare, sau măcar noi dezvăluiri din surse apropiate companiei.

 

publicitate