Huawei U120 – telefon 3G de la DigiMobil

Pentru mulţi, numele Huawei poate fi lipsit de semnificaţie, în ciuda faptului că este cel mai mare furnizor de echipament pentru reţele şi telecomunicaţii din China şi unul din liderii în domeniu la nivel mondial. Compania a fost înfiinţată în 1988 şi este specializată în cercetarea, dezvoltarea, producerea şi comercializarea echipamentelor de comunicaţii, printre clienţii săi numărându-se şi provideri de telefonie din România.

Huawei U120Odată cu lansarea serviciul de telefonie mobilă DigiMobil 3G, RCS & RDS au pus la dispoziţia clienţilor o serie de telefoane mobile printre care se numără şi modelul Huawei U120. Conform comunicatului oficial, acesta va fi însoţit de o cartelă preactivată şi va avea o arie de acoperire limitată la câteva oraşe din ţară şi în împrejurimile lor.

Huawei U120 este un telefon candybar cu suport 3G şi funcţii multimedia, optimizat pentru cei pasionaţi de muzică şi plasat în segmentul entry level al pieţei. Forma sa nu are nimic ieşit din comun, faţa fiind dominată de un ecran de 1.8” care afişează 262.000 de culori, un pad direcţional cu 5 butoane şi o tastatură standard. Dimensiunile sunt 105x45,5x15,5 mm, iar greutatea ajunge la 90 g cu bateria inclusă.