Intrusul

16.04.2007
Intrusul

Nu este vorba despre o nouă telenovelă, ci este doar numele telefonului conceput de Dennis Hopkins. Designul lui este deosebit, seamănă mai mult cu un OZN decât cu un telefon mobil. Forma sa de OZN, pudrieră, farfurie etc. (luaţi-o cum doriţi) nu este singurul element de design deosebit.

“The Intruder” diferă de slide-urile obişnuite formate din două parţi, el având trei. Segmentul central, care conţine ecranul, este cel mobil, celelalte două fiind fixe. Întradevăr deosebit, dar foarte greu de realizat. Tot pe partea mobilă Intrusul va avea şi cameră foto, previzibil ţinând cont de poziţia ecranului.

Dennis Hopkins vrea să revoluţioneze inclusiv modul în care reacţionează Intrusul când este apelat. Partea frontală a telefonului se va transforma într-un real spectacol de lumini prin simularea undelor produse de o piatră aruncată în apă.

Designul deosebit al Intrusului are potenţialul de revoluţiona piaţa telefoanelor mobile. Aşa cum ne informează pagina oficiala a lui Dennis Hopkins, materializarea produsului se va face după pantentarea lui, însă o dată exactă nu se cunoaşte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News