iPhone 5 în România – preţuri şi abonamente la Cosmote, Orange şi Vodafone

02.11.2012
iPhone 5 în România - preţuri şi abonamente la Cosmote, Orange şi Vodafone

iPhone 5 a ajuns în oferta operatorilor de telefonie din România, disponibil prin pachete cu abonament la preţuri pentru buzunare mai mari sau mai mici. Iată cum arată ofertele publicate de Cosmote, Orange şi Vodafone.

Apple iPhone 5

Achiziţionat în pachet cu abonament dedicat la servicii de telefonie mobilă şi internet mobil cu trafic de date inclus, iPhone 5 primeşte un preţ ce variază între 220 euro şi 639 euro, în funcţie de varianta configuraţiei alese şi valoarea abonamentului pentru care optăm.

Combinaţia ideală din punct de vedere al preţului este obţinută alegând varianta cu 16 GB memorie internă a telefonului iPhone 5 şi un abonament de peste 50 euro pe lună, caz în care mai avem de plătit pentru telefon între 220 şi 299 euro. Da optăm totuşi pentru un abonament situat în intervalul 31 – 39 euro şi aceiaşi versiune iPhone 5 cu 16 GB memorie, costul telefonului variază între 330 şi 369 euro.

iPhone 5 în România - preţuri şi abonamente la Cosmote, Orange şi Vodafone

Potrivit unor statistici furnizate de Samsung, piaţa smartphone locală va ajunge în acest an la 1 milion de unităţi, dintre care mai bine de jumătate sunt terminale ale producătorului sud-coreean. Cât despre Apple iPhone, cei trei mari operatori de telefonie mobilă din România vând câteva zeci de mii de exemplare, potrivit informaţiilor de pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult