iPhone 5S – lansat în mai multe versiuni, cu ecrane de dimensiuni diferite

iPhone 5S - lansat în mai multe versiuni, cu ecrane de dimensiuni diferite

Apple şi-ar putea diversifica oferta de telefoane iPhone lansând până la trei versiuni distincte pentru modelul iPhone 5S, acoperind diferite dimensiuni de ecran în speranţa de a răspunde cât mai bine cerinţelor pieţei, divizată în mai multe categorii de utilizatori cu aşteptări diferite în materie de telefoane mobile.

iPhone 5S, lansat în până la trei versiuni cu ecrane de dimensiuni diferite

Din informaţiile încă neconfirmate, lansate de un analist al companiei Topeka Capital Markets, aflăm că Apple ar putea lansa noul iPhone 5S în decursul lunii iulie. Noua strategie Apple pare să fie rezultatul discrepanţelor tot mai mari apărute între o categorie de utilizatori dispuşi să achiziţioneze modele smartphone cu ecran cât mai mare şi utilizatorii care apreciază formatul clasic al telefoanelor iPhone lansate în anii anteriori, echipate cu ecrane de 3.5 inch şi 4 inch.

Acelaşi Brian White de la Topeka Capital Markets afirma în luna ianuarie că Apple ar putea oferi telefonul iPhone 5S în mai multe variante de culoare, pe lângă cele cunoscute deja la modelul iPhone 5.

Apple ar putea oferi telefonul iPhone 5S în mai multe variante de culoare

Potrivit analiştilor, Apple va lansa un model iPhone 5S cu ecran de peste 4 inch, menit să atragă acei utilizatori care altfel ar fi tentaţi de modelele smartphone Android cu ecrane mari. A doua variantă iPhone 5S va păstra ecranul de 4 inch şi este adresată celor care preferă formatul iPhone tradiţional, uşor de manevrat şi strecurat în buzunar. A treilea variantă, cu ecran de 3.5 inch, ar putea fi cel mai ieftin model iPhone din gamă. Totuşi potrivit estimărilor nu ar trebui să ne aşteptăm ca preţul său să coboare sub pragul de 300 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult