iPhone 7, lăsat fără conector pentru căşti (imagini neoficiale)

iPhone 7, lăsat fără conector pentru căşti (imagini neoficiale)

Mai târziu decât am fi sperat, iPhone 7 îşi face apariţia într-o primă serie de imagini neoficiale, ilustrând un design de carcasă uşor modificat, având liniile pentru antenă mutate mai aproape de margine şi o cameră foto reproiectată, cu lentile mari şi fără proeminenţa uşor vizibilă la modelul actual.

Un alt detaliu important, conectorul pentru căşti pare să lipsească de pe carcasa noului iPhone, eliminarea sa fiind necesară pentru a face posibilă folosirea unei carcase şi mai subţiri. În schimb, utilizatorii vor folosi conectorul Lightning prezent în partea de jos, împreună cu un adaptor Lightning-to-3.5mm achiziţionat separat. Alternativ, avem şi opţiunea achiziţionării unui set de căşti wireless, pe care să le utilizăm folosind conexiune bluetooth.

Revenind la camera foto, bursa zvonurilor a scos la iveală şi o imagine cu un presupus modul dual-camera, rezervat modelului iPhone 7 Plus. Din păcate este imposibil de spus dacă piesa din imagine aparţine unui telefon iPhone, însă ipoteza unui telefon iPhone 7 Plus cu sistem dual-camera pare plauzibilă în contextul lansărilor recente de telefoane cu Android, prevăzute cu acest tip de cameră foto.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult