iPhone 7 Plus are 3 GB memorie RAM

09.09.2016
iPhone 7 Plus are 3 GB memorie RAM
Apple nu anunţă la lansările iPhone cât RAM au smartphone-urile sale. Testele GeekBench confirmă, la câteva zile după ce dispozitivele din seria iPhone 7 au fost prezentate oficial, faptul că modelul mai puternic, Plus, vine cu 3 GB memorie RAM. Modelul iPhone 7 are 2 GB memorie RAM. 
 
Ambele terminale vin cu un nou chipset, numit A10 Fusion, este cu 40% mai rapid decât modelul Apple A9 de pe seria iPhone 6s. 
 
 
Foto: Hepta
 
Mai mult, a crescut şi capacitatea de stocare de bază pe noua serie, la 32 GB. Mai sunt disponibile versiuni iPhone 7 cu 128 GB şi 256 GB. Interesant este faptul că şi cele două modele din seria iPhone 6s care vor fi produse de acum încolo vor avea capacitate de stocare de bază de 32 GB. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult