iPhone 7 şi iPhone 6s, comparate într-un prim clip video

Potrivit imaginilor circulate tot mai des la bursa zvonurilor, iPhone 7 este mai degrabă o versiune cosmetizată a modelului actual, Apple lăsând restul surprizelor pentru partea de hardware şi software.

Comparat cu un exemplar iPhone 6s, iPhone 7 vine cu schimbări ce ar putea să nu fie pe gustul tuturora. Puţin mai mare, carcasa noului iPhone pare să facă loc unui acumulator de capacitate mărită. Din păcate camera foto cu lentile ieşite din profilul carcasei nu a dispărut, acestea părând chiar mai mari decât la modelul anterior. Compromisul ar putea ascunde însă folosirea unui modul foto cu senzor optic şi lentile îmbunătăţite, oferind poze de şi mai bună calitate.

Antenele delimitate prin linii drepte aplicate pe spatele carcasei din aluminiu au fost reproiectate, urmând acum conturul carcasei. Însă din punct de vedere estetic, această cosmetizare ar putea să nu fie pe placul tuturora.

O altă schimbare controversată este renunţarea la conectorul pentru căşti de tip jack 3.5 mm, rolul acestuia fiind preluat de conectorul Lightning.

Apărut la stadiu de machetă nefuncţională, presupusul exemplar iPhone 7 ar putea fi una dintre numeroasele clone iPhone 7 pregătite deja pentru pieţele asiatice, astfel că informaţiile prezentate trebuie tratate cu o doză de scepticism.

Cel mai respectat analist Apple: iPhone 7 nu va avea nimic atractiv

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult