iPhone 7S ar putea adopta o construcţie cu spate din sticlă

07.08.2017
iPhone 7S ar putea adopta o construcţie cu spate din sticlă

Majoritatea informaţiilor despre noile iPhone-uri care urmează să fie anunţate în toamna acestui an s-au concentrat în jurul modelului nou, iPhone 8 (sau X?), însă noile modele iPhone 7S şi 7S Plus ar putea veni cu o serie de surprize la pachet. Cele mai noi detalii despre acestea sugerează că noul design din sticlă va fi păstrat şi pe modelele cu display de 4,7 şi 5,5”, nu doar pe noul telefon cu diagonală de 5,8”.

Noi imagini cu o machetă a unui dispozitiv descris drept „iPhone 7S Plus” prezintă un model argintiu de telefon, cu spate realizat complet din sticlă, o cameră foto similară cu cea de pe iPhone 7 Plus şi dimensiuni similare. De jur împrejurul telefonului poate fi observată o ramă argintie cromată, iar în partea de jos este amplasat singurul port de conectivitate, deja clasicul „Lightning”.

În cazul în care aceste informaţii se dovedesc a fi adevărate, aceasta ar putea fi cea mai mare diferenţă de design între un model standard de iPhone şi unul „S” de până acum. Spatele din sticlă elimină nevoia de dungi din plastic pentru antenele telefonului, în timp ce ar putea deschide calea către încărcare wireless, motiv pentru care se zvoneşte că Apple vrea să se întoarcă la spatele din sticlă care a debutat în urmă cu şapte ani pe iPhone 4.

În afară de un spate din sticlă (mult mai fragil decât cel din aluminiu de până acum), încărcare wireless şi probabil un procesor puţin mai performant, noile iPhone 7S şi 7S Plus ar trebui să fie destul de similare cu modelele de anul trecut. Încărcarea wireless ar putea întârzia puţin faţă de data de lansare a dispozitivelor, zvonurile sugerând că software-ul care controlează noul tip de alimentare fiind încă nefinisat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult