iPhone 8 apare într-o reclamă McDonald’s

18.08.2017
iPhone 8 apare într-o reclamă McDonald's

Apple nu vorbeşte în mod oficial despre iPhone 8, în ciuda leak-urilor din toate direcţiile, însă lanţul de restaurante fast-food McDonald’s pare să fie convins că design-ul pe care l-am văzut pe internet în ultimele luni este cel final. Astfel, a lansat o reclamă online în Australia, care promovează aplicaţia sa de mobil, prezentată pe un telefon care seamănă izbitor de mult cu ceea ce presupunem că este iPhone 8.

Aceasta nu este în niciun fel o confirmare a aspectului exterior al noului smartphone de la Apple, însă ar putea să fie bazată pe documentele interne pe care le deţin pentru actualizarea aplicaţiei. Se pare că imaginea folosită în reclamă este descărcată de pe internet, fiind bazată pe unul dintre design-urile publicate de unul dintre cei care au realizat imagini neoficiale cu telefonul, în urma descrierilor disponibile online.

Reclama McDonald’s ar putea fi o simplă greşeală a echipei de creaţie, care a folosit aceste imagini fără să ştie că iPhone 8 nu există încă în mod oficial, sau un soi de glumă la adresa Apple. De asemenea, există posibilitatea ca aplicaţia sa internă să fie deja construită şi optimizată pentru ecranul decupat în partea de sus a lui iPhone 8, iar informaţia despre design să fie adevărată.

Până când Apple nu va începe să vorbească în mod oficial despre noul său smartphone high-end, nu vom putea şti cu exactitate din ce direcţie vine reclama de faţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult