Lamborghini lansează 88 Tauri: un smartphone de lux cu specificaţii înalte

Lamborghini lansează 88 Tauri: un smartphone de lux cu specificaţii înalte

Telefoanele de lux nu sunt deloc o noutate, iar anumite companii prezente pe alte pieţe obişnuiesc să lanseze astfel de dispozitive din când în când. De exemplu, Lamborghini a anunţat noul smartphone 88 Tauri, care va oferi exact ceea ce ne-am aştepta de la un smartphone modern, însă într-o carcasă realizată din materiale foarte scumpe. Evident, şi preţul este pe măsură, iar stocul este foarte limitat.

Lamborghini doreşte să amintească utilizatorilor de 88 Tauri că în primul rând, este o companie producătoare de maşini exclusiviste, folosind aceleaşi materiale de înaltă calitate şi în producţia acestui smartphone. Este vorba despre oţel inoxidabil în opţiunile de culoare negru, auriu şi argintiu şi piele albastră, neagră, roşie, portocalie şi maronie. Cu toate acestea, nu avem de a face cu un dispozitiv care ne impresionează doar cu exteriorul său.

Spre diferenţă de alte smartphone-uri de lux, Lamborghini 88 Tauri integrează şi specificaţii de top, nu foarte diferite faţă de cele ale telefoanelor lansate spre începutul anului 2014. Este vorba despre un display de 5” Full HD, cu un chipset Snapdragon 801 la 2,3 GHz, 3 GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă. Există şi un lăcaş pentru carduri microSD, cât şi camere foto/video de top.

Pe partea din spate a fost integrat un senzor de 20 megapixeli, în timp ce pe partea din faţă avem de a face cu un senzor de 8 megapixeli. Primele informaţii despre acest smartphone sugerează că durata de utilizare va fi de 35 de ore de convorbiri şi 1000 de ore de standby la o singură încărcare a acumulatorului de 3200 mAh.

88 Tauris va costa 6000 de dolari americani şi se va livra spre finalul lunii decembrie. Cei interesaţi ar trebui însă să se grăbească să facă o comandă, întrucât Lamborghini va produce doar 1947 de unităţi. Evident, acest număr are şi o semnificaţie importantă, fiind anul în care s-a născut fondatorul companiei, Tonino Lamborghini.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult