Lansarea noilor telefoane Apple va avea loc pe data de 10 septembrie

04.09.2013
Lansarea noilor telefoane Apple va avea loc pe data de 10 septembrie

După multe luni de zvonuri şi date de lansare care nu s-au materializat, Apple a trimis invitaţiile oficiale pentru evenimentul care va avea loc pe data de 10 septembrie, ocazie cu care sunt aşteptate atât tradiţionala actualizare anuală a telefonului iPhone cât şi noua sa versiune cu cost mai scăzut.

Aşa cum a procedat dintotdeauna, Apple nu dezvăluie ce anume va prezenta la acest eveniment. Tradiţionalele indicii ascunse în grafica invitaţiilor ne sugerează că iPhone 5C va fi una dintre vedetele evenimentului, bulinele colorate fiind o aluzie evidentă la carcasele multicolore ale noului produs Apple.

În acest moment se ştiu prea puţine despre modelul de vârf, fiind aşteptate actualizări pentru procesor şi cameră foto, carcasa urmând să păstreze liniile actualului iPhone 5 dar să fie disponibilă şi într-o versiune aurie.

Mai interesantă este însă versiunea cu cost scăzut iPhone 5C. Acest produs ar trebui să le ofere celor de la Apple o armă mai bună de atac pe piaţa mid-range decât politica păstrării a două modele anterioare, cum sunt în prezent iPhone 4 şi iPhone 4S. Dincolo de carcasele multicolore, configuraţia hardware şi preţul, adică cele mai importante aspecte ale produsului, sunt momentan doar surse pentru speculaţii.

Lansarea noilor telefoane mobile Apple va avea loc pe data 10 septembrie la ora 20:00 (ora României) la San Francisco. Ca de obicei, produsele sunt aşteptate să ajungă pe piaţă în ziua de vineri a săptămânii următoare, adică pe data de 20 septembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News