LeEco Le Max 3, surprins în imagini-spion înainte de lansarea oficială

05.04.2017
LeEco Le Max 3, surprins în imagini-spion înainte de lansarea oficială

Deşi întâmpină unele dificultăţi financiare, producătorul asiatic LeEco nu renunţă la planurile pentru lansarea de noi produse smartphone din gama premium.

Aşteptat pentru data de 11 aprilie, Le Max 3 promite dotări la nivelul competitorilor OnePLus 3T şi LG G6, disponibile însă la un preţ mai mic.

Oferit în carcasă integral metalică, LeEco Le Max 3 pune la dispoziţie un ecran de 5.7” cu rezoluţie 2560×1440 pixel, animat de un chipset din seria Snapdragon 821 ajutat cu 4GB memorie RAM.

Pe lista dotărilor mai intră 64GB memorie internă, senzor biometric, o cameră foto principală echipată cu doi senzori de 13MP şi o cameră frontală de 16MP. Momentan, nu este clar dacă funcţia de filmare 4K este disponibilă doar pentru camera foto principală, sau şi cea instalată deasupra ecranului.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult