Lenovo prezintă Lemon 3, un smartphone cu ecran Full HD la un preţ bun

13.01.2016
Lenovo prezintă Lemon 3, un smartphone cu ecran Full HD la un preţ bun

Venind în urma celor de la Xiaomi, care au lansat modelul Redmi 3 cu acumulator de 4100 mAh la preţul de 105 dolari, cei de la Lenovo plusează cu un smartphone ce oferă ecran Full HD.

Oferit cu acelaşi preţ de 105 dolari, Lenovo Lemon 3 este motorizat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 616 şi pune la dispoziţie un ecran de 5˝. Configuraţia este completată cu 2GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă expandabilă, receptor GPS, modul WiFi şi Bluetooth, respectiv conectivitate 4G LTE.

Deasupra ecranului încadrat cu butoane capacitive poate fi observată o cameră frontală de 5MP. Camera foto principală, cu rezoluţie 13 MP, este asistată cu blitz LED şi oferă filmare la rezoluţie 1080p.

Instalate pe spatele carcasei, cele două difuzoare redau sunet stereo şi sunt ajutate cu procesare Dolby.

Lenovo Lemon 3

Din păcate în carcasa cu dimensiuni 142 x 71 x 7.99 mm a încăput doar un acumulator de 2750mAh, ce ar putea fi pus în dificultate de ecranul cu rezoluţie înaltă.

Nu este clar dacă Lenovo va aduce noul Lemon 3 şi în afara pieţelor de desfacere asiatice, în prezent singura modalitate pentru obţinerea sa de către cumpărători europeni fiind oferta magazinelor chineze, costul final crescând considerabil după adăugarea taxelor vamale asociate comenzilor livrate din ţări extracomunitare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult