Lenovo Z6 Pro primeşte specificaţii complete cu o zi înainte de lansare

22.04.2019
Lenovo Z6 Pro primeşte specificaţii complete cu o zi înainte de lansare

Aşteptat să fie prezentat în cadrul unui eveniment de presă organizat la Beijing, noul flagship Lenovo este detaliat într-o postare făcută în reţeaua de socializare Weibo, chiar de vicepreşedintele companiei.

Lenovo Z6 Pro este motorizat de cel mai puternic chipset al momentului – Snapdragon 855, ajutat cu 12GB memorie LPDDR4X, la fel ca rivalul Galaxy S10+.

Telefonul vine cu ecran de 6.39 inch care integrează senzorul de amprente şi este decupat după modelul „picătură” la partea de sus, pentru a face loc unei camere foto de 32MP.

Camera foto principală vine într-o configuraţie cu 48MP + 16MP + 8MP + 2MP. Potrivit companiei producătoare, camera foto poate folosi în mod combinat cei patru senzori optici pentru a genera imagini cu rezoluţie 100MP. Aceasta suportă şi o nouă tehnologie numită Hyper Video, care permite transferuri de date mai rapide şi îmbunătăţeşte capabilităţile pentru obţinerea de poze în modul macro.

Disponibil cu până la 512GB memorie internă, Z6 Pro este aşteptat să fie şi primul smartphone Lenovo care include conectivitate 5G.

Lista dotărilor este completată cu tehnologie Dolby Panoramic Sound care promite sunet cu acoperire la 360° redat cu ajutorul difuzoarelor încorporate, sistem de răcire liquid cooling pentru maximizarea performanţelor în condiţiile unui regim de utilizare intensiv (ex. jocuri Android) şi acumulator de 4000 mAh.

Lenovo Z6 Pro va fi livrat împreună cu o versiune de Android 9 Pie personalizată cu interfaţa proprietară ZUI 11. Preţul şi disponibilitatea în magazine vor fi comunicate în cadrul evenimentului oficial de lansare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult