LG Optimus 3D trece la cură de slăbire

06.09.2011
LG Optimus 3D trece la cură de slăbire

Măsurând 11.9mm grosime şi echipat cu ecran de 4.3 inch, LG Optimus 3D nu prea se încadrează în tiparul unui smartphone din anul 2011, având mai degrabă aspectul de cărămidă specific modelelor de acum câţiva ani.

Compania producătoare vrea totuşi să ne arate că se poate şi mai bine, pregătind o versiune subţiată de Optimus 3D, ce va fi lansată la începutul anului viitor. Recunoscând neajunsurile modelului actual, oficialii companiei promit noua versiune la preţul celei actuale, însă nu dau detalii cu privire la dimensiuni sau specificaţii.

LG Optimus 3D

Tendinţa de îngroşare a carcasei după adăugarea facilităţilor 3D a mai fost observată şi la modele smartphone concurente, cum ar HTC Evo 3D. În aceste condiţii, evoluţia către un format mai suplu, care nu impune utilizatorilor anumite compromisuri în schimbul prezenţei facilităţilor 3D, va fi cu siguranţă prioritară pentru următoarea generaţie smartphone 3D.

În afara unei carcase mai subţiri şi probabil uşor restilizată, nou LG Optimus 3D va păstra neschimbate specificaţiile versiunii actuale, echipată cu procesor la 1GHz şi 512MB memorie RAM, respectiv cameră foto de 5MP cu funcţie de captură video la rezoluţie FullHD.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News