LG anunţă seria L-Style de smartphone-uri cu Android

21.02.2012
LG anunţă seria L-Style de smartphone-uri cu Android

În încercarea de-a ieşi în evidenţă cu telefoanele sale, LG ne pregăteşte seria L-Style de smartphone-uri. Pentru început, vorbim de trei modele care-şi vor face apariţia la MWC 2012: LG Optimus L7, LG Optimus L5 şi LG Optimus L3. Producătorul vorbeşte în comunicatul oficial de cinci elemente estetice cu care terminalele vor ieşi în evidenţă. Pe scurt, avem telefoane cu o carcasă cu laturi rectangulare, subţire, cu elemente metalice şi un afişaj foarte apropiat de sticla exterioară. O parte din aceste elemente au fost preluate de la LG Prada 3.0.

Noile modele LG Optimus L-Style

Despre topul de gamă LG Optimus L7 ştim că va avea un ecran de 4.3”. Optimus L5 vine cu un ecran de 4”. Cele două terminale vor rula de la început Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Din păcate, acestea sunt singurele informaţii pe care le avem în legătură cu cele două modele. Preţul sau data lansării nu au fost anunţate.

Telefoanele vor fi prezentate la MWC 2012

Despre LG Optimus L3 cunoaştem mai multe detalii. El este un terminal compact, entry level, cu ecran de 3.2”. Am crezut că rezoluţia QVGA a fost dată uitării de producătorii de telefoane mobile, însă nu este cazul lui LG. Terminalul rulează Android 2.3 şi vine cu o cameră foto de 3 MP, module GPS şi WiFi, precum şi slot pentru card microSD. LG Optimus L3 va fi lansat în luna martie, la un preţ de aproximativ 150 €.

LG Optimus L3 - un smartphone entry level

LG Optimus L3 va fi disponibil în luna martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News