LG G5 – data de lansare oficială şi oferta de accesorii

18.03.2016
LG G5 - data de lansare oficială şi oferta de accesorii

LG G5 a fost una dintre cele mai promiţătoare apariţii de la ediţia Mobile World Congress de anul acesta, noul smartphone venind cu un design complet refăcut şi pachet atractiv de dotări. Totuşi, cei care au încercat prototipul expus la standul LG au putut observa că produsul nu era chiar la forma finală, carcasa slab finisată indicând că va mai trece ceva timp până când noul smartphone va putea fi găsit pe rafturile magazinelor.

LG G5

Din fericire, aşteptarea nu va dura prea mult, compania având deja programat evenimentul de lansare oficial, pentru început în Coreea de Sud. Astfel, primele exemplare LG G5 vor ajunge în posesia noilor proprietari după data de 31 martie,

Smartphone cu design modular, LG G5 va putea fi folosit cu diverse accesorii care îmbunătăţesc funcţionalitatea de bază. Disponibile după jumătatea lunii aprilie, accesoriile vin cu preţuri începând de la 85 dolari pentru modulul Cam Plus şi 162 dolari pentru modulul Hi-Fi adresat pasionaţilor de muzică. Desigur, preţurile finale în Europa ar putea suferi ajustări semnificative după ce adăugăm taxele de import şi adaosul magazinelor locale.

Urmând evenimentului programat pentru 31 martie, LG G5 ar urma să fie inclus şi în oferta a cel puţin un operator de telefonie din Statele Unite în data de 1 aprilie, lansarea pentru pieţele internaţionale putând avea loc chiar în acea zi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult