LG G8X ThinQ cu Dual Screen promite o experienţă de gaming pe Android cu totul deosebită

30.09.2019
LG G8X ThinQ cu Dual Screen promite o experienţă de gaming pe Android cu totul deosebită

Dezvăluit la începutul aceste luni, noul flagship LG G8X ThinQ este un smartphone high-end, compatibil cu un accesoriu care îi permite să afişeze conţinut pe două ecrane. Însă lucrurile nu se opresc aici, LG oferind nu mai puţin de şase motive pentru care G8X ThinQ ar putea fi smartphone-ul perfect pentru gaming.

Element central în planurile companiei pentru cucerirea segmentului de gaming, LG G8X ThinQ este oferit împreună cu un accesoriu luând forma unei huse de protecţie care adaugă un ecran suplimentar, identic celui principal oferit de telefonul mobil. Însă acesta oferă mai mult decât spaţiu de afişare suplimentar, aplicaţia dedicată LG Game Pad permiţând convertirea în controller de gaming cu interacţiune touch, utilizatorii alegând între mai multe configuraţii adaptate pentru jocuri cu maşini, shootere, acţiune, strategie.

Integrată cu accesoriul dual screen, aplicaţia Game Launcher oferă acces direct la platforma YouTube Gaming, unde sunt găzduite numeroase canale de conţinut pe teme de gaming.

Potrivit LG, ecranul secundar poate fi folosit pentru a urmări conţinut sau primi indicaţii din partea altor jucători în timp ce ne jucăm folosind ecranul telefonului, utilizatorii G8X ThinQ fiind astfel avantajaţi în sesiunile de joc multiplayer.

Suportul nativ pentru multitasking poate fi folosit şi în alte moduri, cum ar fi pentru a citi şi răspunde la mesajele instant primite în timp ce ne jucăm.

Utilizatorii pot ajusta parametrii de luminozitate şi contrast pentru obţinerea unei experienţe optimă de gaming, totodată lăsând neafectată imaginea pe ecranul alăturat.

O experienţă de gaming nu poate fi completă fără sunet stereo de calitate, G8X ThinQ oferind difuzoare de 1.2W şi procesor audio Quad DAC pe 32biţi, capabil să imprime sunetului efecte de spaţializare 3D.

La partea de hardware, G8X ThinQ este susţinut de chipsetul Snapdragon 855, cu performanţe de top pe partea de CPU, dar şi cea de GPU.

LG va livra modelul G8X ThinQ spre finalul acestui an, însă data de lansare exactă şi preţurile la vânzare nu au fost comunicate deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult