LG lansează Q Stylus, un rival Galaxy Note cu preţ accesibil şi carcasă rezistentă la apă

06.06.2018
LG lansează Q Stylus, un rival Galaxy Note cu preţ accesibil şi carcasă rezistentă la apă

Samsung nu este singura companie care lansează modele smartphone echipate cu stylus ascuns în corpul carcasei, LG având de ceva timp în ofertă produse similare, mai puţin costisitoare.

Noua serie LG include trei modele: Q Stylus, Q Stylus+ şi Q Stylusα. Toate vin echipate cu ecran de 6.2” având rezoluţie 1080p, Android 8.1 şi acumulator de 3300 mAh instalat într-o carcasă etanşă, protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf.

Q Stylus+ , cel mai bine echipat din serie, dispune de 4GB memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare intern, cameră foto principală de 16MP şi cameră frontală de 8MP la partea din faţă. Versiunea standard, LG Q Stylus, scade rezoluţia camerei frontale la 5MP, memoria RAM la 3GB şi pune la dispoziţie 32GB spaţiu de stocare.

LG Q Stylusα este modelul entry-level, disponibil într-o singură versiune de culoare şi echipat cu o cameră foto de 13MP.

Dimensiuni/greutate

160.15 x 77.75 x 8.4mm, 172g

Display

6.2″ 2160×1080 display (18:9), 389ppi

Procesor

1.8GHz octa-core / 1.5GHz octa-core

RAM

4GB (Q+) / 3GB (Q, Qα)

Stocare

64GB w/ microSD (Q+) / 32GB w/ microSD (Q, Qα)

Camera (spate)

16MP (Q, Q+) / 13MP (Qα)

Camera (faţă)

8MP or 5MP (Q, Q+) / 5MP (Qα)

Acumulator

3,300mAh

Protecţie

IP68, MIL-STD 810G

OS

Android 8.1 Oreo

Alte dotări

Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C, fingerprint sensor

Culori

Aurora Black (Q, Q+) / Moroccan Blue (Q, Q+, Qα) / Lavender Violet (Q+)

 

Inclus ca dotare standard, stylus-ul capacitiv va putea fi folosit pentru a scrie notiţe direct pe ecran şi edita imagini sau clipuri video. Aplicaţia QLens permite apoi transformarea acestora în GIF-uri animate. Printre dotările extra implementate prin software se mai numără şi un plugin DTS:X 3D surround sound, care îmbunătăţeşte sunetul redat prin căştile audio. În plus, atunci când folosim aplicaţia camerei foto, senzorul biometric plasat la partea din spate joacă rolul unui declanşator pentru funcţia de captură.

Pentru început, LG va lansa seria de telefoane Q Stylus pentru pieţele asiatice şi Statele Unite, disponibilitatea şi preţurile la vânzare variind de la o regiune la alta.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult