LG lansează un nou telefon de lux: V35 Signature Edition

LG a anunţat o versiune de lux a modelului V35 intitulat „Signature Edition”. Acesta este realizat în parteneriat cu Bang & Olufsen, pachetul telefonului incluzând şi o pereche de căşti premium. Telefonul nu este mult schimbat în termeni de design şi capabilităţi faţă de versiunea obişnuită a lui V35, însă este realizat din materiale premium complet noi şi va fi disponibil în cantităţi foarte limitate.

V35 Signature Edition, asemeni modelului V30 Signature de la începutul acestui an, vine într-o carcasă din zicroniu, material ceramic aproape imposibil de zgâriat în utilizare normală. Acesta este disponibil în culorile alb şi negru şi poate fi la comandă gravat cu un text personalizat, fiecare model V35 Signature fiind astfel unic.

În cutia telefonului sunt oferite şi căştile Bang & Olufsen Beoplay H9i, care separat costă 500 de dolari şi care vor oferi o calitate audio premium acestui pachet. În afară de spatele ceramic, V35 Signature Edition este un V35 obişnuit, fiind echipat cu chipset Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 256 GB spaţiu de stocare.

Telefonul intră la pre-comandă pe 13 august în Coreea de Sud şi este disponibil la un preţ echivalent cu 1.800 de dolari. Cei care şi-l doresc vor trebui însă să fie pe fază la momentul pornirii comenzilor, întrucât doar 300 de unităţi vor fi disponibile pentru vânzare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult